computer

Webshop sælger mange svømmebriller online

Som elitesvømmer gennem 10 år, så har jeg prøvet en del forskellige svømmebriller. Her er mine yndlings svømmebriller som barn. Disse bør du huske så snart stranden kalder.

Min aller, allerførste svømmebrille overhovedet. Og jeg er ikke den eneste som har prøvet denne “legendariske” svømmebrille. Hvis jeg kiggede rundt på mine svømmekammerater dengang for snart 8 år siden, havde halvdelen af alle måske denne Speedo Junior Futura Biofuse svømmebrille. Der findes simpelthen ikke en mere behagelig svømmebrille. Det er sådan en, som man faktisk nyder at svømme med. Og derfor er det en helt perfekt svømmebrille for 6-12 årige, som bare svømmer for at lære det.

Måske ser man ikke skide godt ud med Speedo Junior Futura, og hvad så? Det er ikke derfor man køber denne svømmebrille. Desuden er dit barn alligevel sikkert ligeglad med hvordan han/hun ser ud, bare svømmebrillen ikke irritere og gør ondt. Og det er præcis det denne Speedo brille ikke gør. Med dybe og bløde gummi kanter er det en svømmebrille, som sidder bedre og mere behageligt omkring øjnene, end mange andre svømmebriller. Ethvert barn vil elske Speedo Junior Futura Biofuse brillen.

Udover den gode pasform, har Speedo Junior også en ekstra stor brille, så udsynet forstørres. Nakke-remmen er også tilpasset mindre børn, da den med speedfit justering af nakke-remmen, gør det nemt og hurtigt, selv for et barn, at tilpasse nakke-remmen i den rette størrelse. Dette gøres ved et let klik system i siden af brillen.

Med Speedo Junior Futura Biofuse, er det pasformen der er i fokus, og dette kan mærkes tydeligt. Når man sætter alle ovenstående parametre sammen, får man altså en rigtig god svømmebrille til børn. Samtidig med dette fås denne brille i specielle junior størrelser til 6-12 årige.

Så alt i alt en fantastisk god svømmebrille til de mindre børn, som samtidig ikke koster en formue (læs: 200 kroner).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *