To nyttige tips til din firmaevent

Skal dit firma til at holde årets event? Er det blevet tid til julefrokosten, åbent hus, messe, konference eller en teambuilding-dag for medarbejderne? En event er altid en god måde at skabe opmærksomhed til firmaet på og højne markedsføringen/eller samtidig at løfte hele holdet af medarbejdere. Det kan både være i form af få præsenteret sit produkt, styrke netværket, eller vise virksomheden fra en anden side. Eller det kan være positive fællesoplevelser for medarbejderne, styrke relationerne imellem, give team-spiret og motivation og være sjovt og underholdende.

Det er vigtigt at en virksomhed holder sig levende på den måde. Men det kræver også altid noget at få en event op at stå og arrangeret på bedste vis – der skal tænkes på mad, rengøring, aktiviteter, osv., osv. Men det er som regel det værd. For at en firmaevent ikke er noget der bliver nedprioriteret eller konstant udskudt, bringer vi her to forslag til hvordan man både kan forenkle og festliggøre den kommende firmaevent, så det kan blive til en stor succes for dig og din virksomhed.

Få hjælp til hovedrengøringen

Første tip har at gøre med rengøringen af virksomheden. Rengøring er som regel den del af en event, som ingen rigtig gider og som man måske ikke engang får tænkt så meget over. Dog er det en meget essentiel del af at holde en firmaevent! Ingen synes godt om at være omgivet af skidt og støv, og det giver et rigtig dårligt indtryk af firmaet. Rengøringen skal der altså være styr på, men hvem tager sig lige af det, når hver enkelt medarbejder i forvejen er travlt optaget af det daglige arbejde og rengøringen altid bliver nedprioriteret? Få hjælp til hovedrengøringen udefra! Lad de professionelle om det, så du og dine medarbejdere kan fokusere på dét, de er gode til og nyder at lave. Et professionelt rengøringsteam skræddersyr en løsning til dit firma, så I kan bestemme hvor, hvornår og hvordan det skal klares! Så få hjælp til rengøringen udefra – det kan både være den daglige og hovedrengøringen – det vil give mere overskud og tid til de vigtigste ting.

Hjælp til levering af is – og lidt ekstra

Tip nummer to handler om is. Til en event skal der være masser af drikkevarer, og til drikkevarerne skal der være is. Men det kan være lidt af en praktisk udfordring at få fremskaffet så meget is til en stor firmaevent. Men her kommer vores tip. På www.plusice.dk kan du finde en løsning, som kan gøre det nemt for dig og resten af firmaet. De har både isterninger, tøris og knust is og meget mere endnu. Men de har også noget helt særligt til at give din event et unikt blikfang og sørge for at festen bliver husket – skræddersyede isskulpturer! Forestil dig hvor imponerede firmaets gæster vil blive! Med sådan en spektakulær overraskelse vil gæsterne ikke blive skuffede, og din event kan tage nye højder. Det er nemlig vigtigt at en virksomhedsevent skiller sig ud fra alle de andre. Hos PLUSICE kan man både vælge mellem de skulpturer, som de allerede har stående eller få lavet en hel unik og skræddersyet en. Det kunne eksempelvis være firmaets logo eller noget der passer til eventens tema. Det vil snøre hele eventen rigtig godt sammen og markere dens formål.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *