hånd

Testamente advokat – familiens mægler og nemme vej gennem sorgen

Når en person dør, vil den afdøde efterlade sig en familie, der står over for en lang række spørgsmål. En af de første ting de pårørende vil gøre, er at kontakte professionelle inden for forskellige områder. Der kan i de værre tilfælde være brug for en psykolog, der kan hjælpe til med at bearbejde sorgen. Mange vælger at få fat i en bedemand til at ordne de praktiske ting vedrørende begravelsen. Den afdøde kan også have efterladt sig for eksempel et hus eller andre ting med en vis værdi. Der er i Danmark en arvelov, som med faste regler bestemmer, hvordan arven bliver fordelt og til hvem. Har den afdøde haft andre ønsker til, hvordan arven skulle fordeles, bør der være lavet et testamente, hvori det er beskrevet, hvem forskellige dele af boet kommer til at tilhøre. Det er ikke altid nemt at gennemskue, om man har brug for at få lavet et testamente og derfor kan personer søge professionel hjælp til dette. Ønsker man en omfordeling af ens arv, så kan man få hjælp fra testamente advokat her.

Få rådgivning hos en testamente advokat

Der kan desværre opstå konflikter mellem dele af en familie og/eller samlever til en person, der lige er død. Et af de tidspunkter, hvor en sådan konflikt kan opstå, er når boet skal opdeles. Brødre og søstre kan komme op og skændes, måske endda blive uvenner, hvis de ikke kan blive enige om opdelingen af boet. Der kan herske tvivl om, hvem der skal arve hvad og en måske livslang strid begynder. Dette er ingen selvfølgelig interesseret i og det er her, at en advokat kan spille en afgørende rolle. En advokat kan hjælpe til med at udforme et testamente. Det er her vigtig at overholde love og regler, for at dette er gyldigt og kan derfor være svært at gennemskue kravene for en almindelig person. 

En testamente advokat kan hjælpe familien til at bearbejde deres sorg på en god måde

Hvis afdøde har fået lavet et testamente før dennes død, kan der undgås efterfølgende konflikter i familien. Ikke bare det, men familien kan også være sikker på, at alt bliver fordelt efter den afdødes ønsker. Dette er en forholdsregel, der ikke bare giver fred i sindet hos den person, hvis bo senere skal deles op, men også for de efterladte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *