Teambuilding

Teambuilding har altid været vigtigt for virksomheder – nu mere end nogensinde

Sammenhold, respekt og god stemning er alle enormt vigtige for en velfungerende arbejdsplads. Derfor er det gavnligt for virksomheder at prioritere teambuilding-dage for medarbejderne, så de kan komme hinanden ved og lære hinanden at kende på nye måder og især i nye situationer. Ved at bruge et eventbureau får man et event af højeste kvalitet – uden at planlægningen.

Lav noget aktivt

Nogle arbejdsgivere synes at en teambuilding dag er lig med et foredrag eller et andet stillesiddende og fagligt relevant event. Men ofte er det slet ikke den type arrangementer der højner moralen og skaber endnu bedre relationer mellem medarbejderne. Faktisk skal medarbejderne ud af deres komfortzone for virkelig at lære om samarbejde og opdage nye evner, de ikke vidste at de havde. Prøv derfor at tag medarbejderne med ud for at dyste i forskellige konkurrencer udendørs eller ud og sejle i kano. De nye omgivelser vil klart give pote på den lange bane, for det er sjovt og lærerigt at komme hinanden ved på nye måder.

Prøv noget helt andet end I plejer

Måske plejer den årlige teambuilding dag at være en middag ude eller en tur i bowlingcentret. Det er der ikke noget i vejen med, men ved at ryste posen en smule, kan det være at medarbejderne bliver endnu mere engagerede i dagen. For eksempel kan et Escape Room virkelig sætte gang i medarbejdernes logiske sans og evne til at arbejde sammen, og en smule konkurrence har aldrig skadet nogen. Er der en præmie til det vindende hold, er der ekstra god grund til at gøre det godt under konkurrencen. Dagen kan eventuelt afsluttes med en god middag eller drinks et sted.

Eventbureauet arrangerer også hyggelige mordmiddage

Er man som arbejdsplads lidt mere til de rolige og hyggelige, men spændende aktiviteter, kan en mordmiddag måske mere være det helt rigtige teamevent. Det er ikke alle medarbejdere der vil være aktive og konkurrere, og derfor kan de mere stille, men ikke mindre sjove teamevents passe til jer. Her får man lov til at hygge med mad og drikke, men et spændende mordmysterium skaber alligevel gode samtaler og spænding gennem aftenen. Har nogle på arbejdspladsen en særlig interesse som for eksempel James Bond eller mafiafilm, kan det også være sjovt at lave en teambuilding dag omkring det tema.

En fest kan også være det rigtige valg til virksomheden

Vil man egentlig bare gerne forkæle sine medarbejdere med en fest, er det også en virkelig god idé. Måske ved man at sport og sjove konkurrencer slet ikke er noget for ens medarbejdere, men at en fest altid bliver taget godt imod. Så er en fest med ekstra lækker mad, drikke og måske et sjovt tema, lige hvad virksomheden har brug for. Om festen er med påkrævet udklædning eller bare med et fast tema for mad, drikke og pynt, kan en fest, der er lidt mere ud over det sædvanlige, virkelig få medarbejderne til at hygge sig sammen. Forhåbentlig bliver medarbejderne endnu bedre kollegaer overfor hinanden efter en sjov og gennemført fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *