Sikrer din nye ejendomsinvestering

I kølvandet på finanskrisen er renterne kommet ned på et ikke eksisterende niveau. Som udgangspunkt er det en god ting, hvis man er husejer, privatperson med gæld eller virksomhed i opstartsfasen. Der hvor problemerne begynder at indfinde sig er når du har fri kapital. Der er mange måder hvorpå du kan investere den ekstra kapital.

Eksempelvis kan du skelne til ejendomsinvestering. På den måde bliver din investering hurtigt en passiv investering som du ikke skal bruge tid på i dagligdagen men som vil genere passiv indtægt. For der er mange penge at hente i ejendomsinvestering. Specielt da du kan låne penge hos realkreditinstitutterne til en nærmest ikke eksisterende rente. Det eneste du skal være opmærksom på er at du kun kan låne op til cirka 60% af ejendommens værdi. Så de 40% skal du lægge som udbetaling. Det kræver selvfølgelig en vis for kapital at kunne lægge det beløb, men du skal bruge penge for at tjene penge.

Der er flere forskellige måder du kan investere i ejendomme på. Du kan købe en ejendom hvor der er udlejningslejligheder. Dette er profitabelt men afstedkommer en del arbejde når der er problemer hos de respektive lejere. Du kan også vælge at købe et lagerlokale og leje pladsen ud til firmaer, som har behov for pladsen. Her er indtægten ikke ligeså stor, men arbejdet er også tilsvarende mindre. Hvilken metode du vælger kommer an på hvor mange penge du ønsker at sætte i projektet og hvor meget arbejde du ønsker at have efterfølgende.

Kombiner ejendomsinvestering med firmaadressen

 

En anden måde at angribe ejendomsinvestering på er ved at købe et hovedsæde til dit firma, som er alt for stort. Du kan derved bruge den overskydende plads til udlejning. Dette giver dig nogle fordele idet at du har fingeren på pulsen, din investering er tæt på dig, og problemer kan som udgangspunkt fikses nemt. Er du blevet fristet til at lære mere om ejendomsinvestering så følg linket her.

Beskyt din investering

Det er vigtigt at du husker at passe på din investering. Det kan du gøre på mange måder. En af de dyrere er at ansætte en fast vagt. Det koster en lønning og kan være administrativt tungt, en anden mere omkostningslet metode er ved at have en tyverialarm. Den har forebyggende effekt og skulle tyven alligevel slå til, så er hjælpen tæt på. Du kan find en tyverialarm her som opfylder alle dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *