altan

Plej dine ansatte med en lækker altan  

En altan i din virksomhed er en super lækker ting du kan tilbyde kunderne at gøre brug af om sommeren. En altan kan bruges til rigtig mange forskellige ting i virksomheden – når det er godt vejr kan den bruges som arbejdsstation, hvor rigtig mange vil nyde at sidde udenfor og arbejde. Derudover kan en altan også bruges til at nyde frokost med alle ansatte, eller hvis man invitere samarbejdspartnere, leverandører eller andre forbi ens virksomhed i de lidt varmere måneder. En altan giver en del ekstra til din virksomhed, men er naturligvis også en udgift.

Se altanen som en investering
At få sat en altan op på sin virksomheds bygning, eller på sin private bolig er naturligvis en stor engang investering. Altaner er ret dyre, men i langt de fleste tilfælde er det en rigtig god investering – både hvad angår værdien på bygningen man implementere altanen på, men også for tilbagevendende regninger.

Over en årrække er bygninger med altanen fået større værditilvækst end boliger uden, og derfor kan det være en rigtig god måde at få sin bolig til at være mere værd.

På den korte bane kan det også være en god investering. Når man får en altan på sin bolig, har det ofte en positiv indvirkning på varmeregningen. Mange der har fået bygget en altan har mærket varmeregningen blive op mod 20% mindre om året, hvilket naturligvis er en god del af regningen der er barberet af ved at få en altan på boligen, som gør værdien af boligen større. Derfor kan en altan også tjene sig selv hjem i mindre regninger til varme, hvis man beholder bygningen over en årrække.

Boligværdistigningen er en anden bonus man tager med når man bygger en altan til sin bygning. Hvad enten det er virksomhedsbygning eller en privatbygning, er en værdistigning på boligen naturligvis en god ting, og derfor kan det være en fordel i den henseende at få bygget en altan.

En altan kan forhøje koncentrationen
Har man kontor eller arbejdsplads tæt på befærdet vej eller andet meget støjende, kan en altan være en rigtig god løsning. Altaner har den gode egenskab, at de kan formindske støj noget så betragteligt. Så bor man i byen op ad en stor hovedvej med sin private bolig eller med sin virksomhed kan det være en god ide at få bygget en altan. Er man i en virksomhed kan det være rigtig godt for koncentrationsevnen, at få nedsat støjniveauet, med eksempelvis en altan på virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *