ekspert

Lær at investere af Christian Due

Christian Due er en yngre mand, som på et ret tidligt tidspunkt i sit liv kom i besiddelse af et temmelig stort beløb, som han besluttede sig for at få til at yngle.

Han vidste ikke det store om aktier og investeringer, men gik målrettet i gang med selv at tilegne sig tilpas stor viden til, at han selv kunne komme i gang med noget passiv indtægt.

Lavede selv den blog, som han savnede dengang

Dengang han stod og havde brug for den rette vejledning, syntes han ikke, at han kunne finde lige det, han savnede. Derfor besluttede han sig for selv at lave den blog, som han godt kunne tænke sig, fandtes dengang.

På den blog skrev han selv alt det, han vidste om emnet, og andre supplerede ham. Bloggen er i dag blevet en god blanding af information, vejledning og sparring i forhold til investering. Brug den gerne, hvis du selv har planer om at komme mere ind i den verden og måske selv begynde at investere en dag, eller hvis du har nogle spørgsmål, gode idéer eller andet relevant at bidrage med.

Alle kan investere

Det er langt fra nødvendigt at have millioner at investere for, før at det er muligt. Langt mindre kan gøre det. Christian Due ser gerne, at flere lærer og tør at investere og finder glæde ved spændingen. Det gælder bestemt også for dem, der har et mindre beløb at investere for.

Hans budskab er ikke, at du kan finde den genvej til hurtige penge, som mange går og drømmer om, men han deler hjertens gerne ud af alle sine erfaringer med diverse former for investeringer.

At kalde indtægterne fra investeringer for passive er nok en sandhed med modifikationer, for det kræver en stor indsats at sætte sig ind i tingene og at vedligeholde investeringerne.

Man kan ikke vinde hver gang

Christian Due bilder ikke nogen ind, at man kan vinde hver gang, man investerer. Sådan spiller klaveret slet ikke. Det er jo en del af gamet, at du kan tabe penge på dine investeringer.

Uanset, hvor grundigt du sætter dig ind i markedet, så er der ingen garanti for gevinst. Til gengæld er det så meget federe, når der så er gevinst.

Du skal ikke være bange for, at kurven nogle gange går nedad. Det har Christian Due masser af erfaring med. De oplevelser deler han også gerne ud af.

Christian Due vil gerne sparre med andre

Investering og privatøkonomi er Christian Dues altoverskyggende passion. Han er bestemt ikke nærig med at dele ud af sine erfaring. Både de heldige og de mindre heldige.

Han vil også meget gerne sparre med andre, der har samme passion – eller gerne vil i gang med at investere. Alt, hvad der kan relateres til investeringer, vil han gerne vende med alle, der har lyst til det.

Hans mission er slet ikke at holde sine kort tæt ind til kroppen. Tværtimod spiller han med åbne kort og inviterer alle interesserede med indenfor på sin blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *