sportsko

Inspiration til aktive firmagaver, der giver glade medarbejde

Derudover er motion en vigtigt ting, for at være glad og sund og derfor kan det være en rigtig god ide at give medarbejderne gaver, der ligger op til fysisk aktivitet.

Fysisk aktivitet er vigtigt for et sundt liv. Det er især vigtigt for folk der har stillesiddende arbejde, at der bliver dyrket motion udenfor arbejdstiden.

Man kan som firma være med til at opildne til at holde den sunde linje i form af et aktivt liv i form af flere tiltag – f.eks. ved de rigtige firmagaver.

Fri adgang til et fitnesscenter kan være en af de gaver et firma kan give en medarbejder, for at opildne til et mere aktivt og derved sundere liv. Mange firmaer kan indgå gode firmaaftaler med de lokale træningscentre og på den måde opnå rabatter, så det bliver billigere for virksomheden at tilbyde medarbejderne fri træning. Det er ikke sikkert at alle får brugt muligheden, og derfor kan det være en smart ide med en tilvalgsordning, men det er en rigtig god ide have muligheden for at træne i et center og her kan det at få det betalt af virksomheden være med til at man kommer ned og får brugt sin krop.

Løb er en anden motionsform som mange danskere praktisere. Det gode ved løb i en travl hverdag et, at det ikke kræver noget transporttid som eksempelvis det at skulle transportere sig til et træningscenter vil have. Du træder blot ud af døren og kan begynde din løbetur.
Løb er en god motionsform, der får mange danskere i bedre kondition år efter år. Derfor kunne en mulighed for en god fødselsdagsgave, julegave eller velkomstgave fra firmaet være et par gode løbesko i den rigtig størrelse. Derved har medarbejderen i hvert fald muligheden for at kunne komme ud på en god løbetur i et par nye gode sko.

Det gode vejr nærmer sig og derfor er der også mange der får hentet racercyklen frem omme fra skuret. Cykling er en motionsform, der i hvert fald i de varmere måneder også tiltrækker mange danskere. Er der stor tilslutning til cykelsporten mellem medarbejderne på arbejdspladsen, hvilket ses ofte hvor motions cykelklubber opstår, kunne en gave bestående af cykeltilbehør være en rigtig fed gave at få, for cykelinteresserede medarbejde.

Her er vi kommet med nogle ideer til hvilke firmagaver du kan tilbyde dine medarbejdere, for at opildne til et aktivt liv. Et sundt og aktivt liv kommer også dig som virksomhedsejer til gode, da det giver friskere og mere arbejdsparate medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *