Hvilke virksomheder skal vælge Navision? Få svaret her

Der findes rigtig mange forskellige hjælpemidler, som virksomheder kan benytte sig af. Eksempelvis står IT-udbyderne i kø for at sælge netop deres løsninger til virksomhederne, og som virksomhedsejer kan det være fristende at slå til, hvis der nu er nogen, der kommer med et rigtig godt tilbud. Problemet er bare, at det slet ikke er sikkert, at virksomheden har brug for alle de mange IT-løsninger. Som virksomhedsejer handler det om at vælge IT-løsninger med stor omhu. Man bør vælge et program, som kort og godt gør det, som virksomheden har brug for og ikke så meget andet. Dermed får man en mere fokuseret opgaveløsning, og man slipper for at betale ekstra for noget, som man alligevel ikke kommer til at bruge.

Navision egner sig rigtig godt til komplekse virksomheder

Der er ofte stor forskel på, hvor komplekse de forskellige virksomheder er. Hvilke IT-løsninger man skal bruge kommer utrolig meget an på, hvor kompleks virksomheden er. Beskæftiger virksomheden sig eksempelvis med mange forskellige former for services, så har man også brug for et alsidigt program, der kan løse mange forskellige typer opgaver. Et sådant program er Navision fra Microsoft. Det fungerer rigtig godt til både lagerstyring såvel som indkøbsstyring, produktionsstyring, projektstyring og salgsstyring.

Navision har haft rigtig mange brugere i rigtig mange år, og i årenes løb er programmet kun blevet bedre og mere alsidigt. Det henvender sig til virksomheder i stort set alle brancher. Mange har hørt om Navision før, men deres viden om programmet stammer typisk fra 90’erne eller 00’erne, og siden da har programmet ændret sig rigtig meget. Derfor kan det være en god idé at bruge lidt tid på at tilegne sig den nyeste viden om programmet og eventuelt overveje, om det kunne være den helt rigtige løsning for din virksomhed. Læs om den nyeste viden her.

Med Navision får du det gode overblik

Når man er virksomhedsejer, er det utrolig vigtigt, at man hele tiden har et godt overblik over, hvordan det går i virksomheden. For at kunne få denne viden skal man have adgang til et godt og velfungerende IT-system. Navision har alle de funktioner, som du har brug for, når du som virksomhedsejer eller leder skal have et overblik over, hvordan det går, og hvor der eventuelt kan optimeres yderligere. Ud af systemet kan du blandt andet trække informationer om økonomi og salg, hvilket man ofte sætter sine medarbejdere til at gøre, og så er der en helt særlig funktion til ledelserne, hvor man hurtigt kan danne sig et godt overblik.

Alt i alt er Navision en rigtig smart løsning, som vil passe ind i de fleste virksomheder. Det samler al relevant information på ét sted, det er utrolig intuitivt og nemt at finde ud af, og så kan man rent faktisk få en skræddersyet løsning, sådan at de programmet er tilpasset netop din virksomhed. Grundlæggende er platformen den samme, men der er muligheder for at bygge på og tilføje flere funktioner. Hvis du tænker, at dette kunne være den helt rigtige løsning for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte folk, der har mange års erfaringer med at lave skræddersyede løsninger til virksomhederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *