Gør opmærksom på din virksomhed med en paraply med tryk

I Danmark er vejret i reglen ikke helt til at regne med, og der findes nok ikke en dansker der ikke ejer en paraply. Derfor er paraplyen en oplagt reklameplads. En paraply med tryk kan være med til at udbrede viden om din virksomhed, eller et produkt du gerne vil sælge, og med vores ustadige vejr her i landet, er det næsten oplagt at benytte fladerne på danskernes mest populære regnvejrsven, paraplyen. Læs mere her, hvis du vil finde en paraply med tryk

Hvad kan du få trykt på en paraply?

Der er stort set ingen begrænsninger for hvad du kan få trykt på en paraply, og da fladerne i reglen er pænt store, så kan du hurtigt få gjort opmærksom på hvem du er og hvad du tilbyder ved at forære en reklame paraply væk til nuværende og potentielle kunder.

Der er mange forskellige typer paraplyer at vælge imellem, store som små, automatiske, manuelle, gennemsigtige og alskens farver, så der er store muligheder for at få dit budskab ud blandt potentielle kunder.

Hvordan får jeg lavet et design?

Der er mange muligheder når det kommer til selve designet. Er du selv i stand til at fremstille det, så kan du sende det til det valget firma som en EPS-fil. Er du ikke så bevendt indenfor grafik, så kan du også producere designet i f.eks. Word og sende det til firmaet som en pdf-fil. Er du kun interesseret i tekst, kan det i reglen også godt lade sig gøre at sende en Word fil til firmaet.

De fleste firmaer, der fremstiller reklamegaver som paraplyer med tryk, er altid glade for at hjælpe potentielle kunder, og du kan som regel finde en god og uddybende vejledning i hvordan du bærer dig ad med at videreformidle dine design behov.

Du kan altid kontaktet det potentielle firma og få råd og vejledning om, hvordan du bærer dig ad. Ellers kan du jo også vælge at få designet dit slogan hos en grafisk designer, før du sender det videre til firmaet der skal producere dine paraplyer.

Hvilken type paraply skal jeg vælge?

Hvilken type paraply du vælger at få tryk på er et spørgsmål om hvor mange du gerne vil have trykt og hvordan du havde tænkt dig at få dem ud blandt potentielle kunder. Du kan f.eks. uddele dem til messer, hvis du har et firma der deltager i den slags, eller sætte dem til fri afbenyttelse hos en restaurant eller lignende, så dem der har brug for en paraply kan få en gratis med, som så samtidig reklamere for dit produkt eller din virksomhed.

En taskeparaply er noget mange godt kan have brug for, og deres lille størrelse når de er klappet sammen gør dem nemme at tage med.

En stor paraply kan fås i mange afskygninger, og endda i en storm sikret udgave, der gør at den ikke klapper sammen eller vender vrangen ud i blæsevejr.

Der er mange muligheder og mange måder at bruge en paraply med tryk på for at sprede dit budskab ud blandt folk.

Ta’ et kig hos Axon Profil, hvis du vil have paraplyer med logo eller andre reklameartikler, så som powerbank med logo, armbånd, logoslik mm. Find det her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *