Få spredt dit budskab med marketing merchandise

En rigtig god måde at skabe kendskab og genkendelse omkring sit firma, nye idé eller brand, er at bruge små gimmicks eller nærmere bestemt at bruge marketing merchandise. Merchandise, rettet imod marketingmæssig brug, kan være mange forskellige ting, og det kan også bruges i mange forskellige sammenhænge og til flere forskellige formål. Merchandise kan eksempelvis være meget nyttig, hvis du ofte deltager på messer. Her kan du dele marketing merchandise ud – det skaber kendskab og bevidsthed omkring dit firma. Det kan også være marketing merchandise som du, i din virksomhed, vil bruge til at dele ud til kunder. Måske tager du tit ud på kundebesøg – her er det et godt tidspunkt at dele merchandise ud på. På den måde sikrer du at kunden husker lige præcis dig og dit firma. En tredje mulighed er at gå en tur på gaden og simpelthen starte på en god, gammeldags gang kold kanvas. Har du dit marketing merchandise med dig, så er dette en super god måde hvorpå du kan skabe kontakt til nye, potentielle kunder.

Hvad er marketing merchandise?

Marketing merchandise kan være mange forskellige ting. Fælles for dem er dog, at det er noget, der skaber kontakt, noget der hjælper folk med at genkende og huske netop dit firmanavn, logo eller brand. Nogle konkrete eksempler på hvad marketing merchandise kan være, er eksempelvis Fkuglepenne, lightere, nøglesnore eller reklameslik.

Find reklameslik ved at klikke her.

Nogle bruger også mere ”utraditionelle” former for merchandise og det kan derfor være alt muligt – det vigtige er selvfølgelig at du vælger det merchandise, som du mener, vil være bedst og sprede budskabet om din virksomhed på den bedst mulige måde. Der kan også være forskellige praktiske elementer, der spiller ind, når man skal vælge helt præcist hvilket merchandise, man synes der passer bedst til sin virksomhed og til den situation man står i. Nogle vælger også at bruge flere forskellige slags merchandise.

Marketing merchandise: Brug nøglesnore

En god merchandiser, når du skal markedsføre din virksomhed, er at bruge nøglesnore – nogle kalder dem også for keyhangers. Nøglesnore er rimeligt billige for virksomheden at købe, og så kan de laves lige præcis, som du synes de skal se ud. Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Typisk vil man dog, som virksomhed, sørge for at få påtrykt sit firmanavn på sine nøglesnore. Det kan også være virksomhedens eller brandets logo, her kan også være plads til en slogan, et kort marketingbudskab eller måske et telefonnummer. Der er altså masser af muligheder for at få lavet nogle gode nøglesnore, som skaber opmærksomhed omkring dit firma eller virksomhed, og derfor er metoden også meget populær at bruge. Man kan desuden typisk selv bestemme hvilken farve ens nøglesnore skal lavet i, hvilket selvfølgelig giver gode muligheder for at adskille sig fra andre virksomheder, og på den måde at skabe stor opmærksomhed om et bestemt produkt eller service, som kun din virksomhed leverer eller skiller sig ud på.

 

Der er altså uanede muligheder, når man vælger at bruge nøglesnore som sit marketing merchandise. Du kan købe dem flere steder på nettet – se her for at blive inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *