Graffitirens

Få renset uønsket graffiti af din butiksfacade

Førstehåndsindtrykket er utrolig vigtigt, hvis du vil tiltrække kunder til din butik. Det er derfor ikke nok, hvis du udelukkende fokuserer på den indvendige indretning og udsmykning af din forretning. Dette er faktisk fuldstændig irrelevant, hvis du ikke kan få folk ind og se denne indretning. Når folk kommer forbi din butik, er det første, de ser, din butiksfacade.

Denne bør du derfor altid sørge for at holde pæn og ren samt sørge for en fangende facade, der kan tiltrække kunderne. Engang imellem sker det desværre, at en butiksface bliver lidt for fangende. Du møder ind på arbejde, og det første der møder dig er en omgang graffiti, der i løbet af natten har fundet vej til din facade. Selvom dette selvfølgelig er et blikfang, er det ikke altid lige det, du ønsker i forhold til at tiltrække kunderne. Men hvordan får du så lige skaffet dette graffiti af vejen igen?

En graffiti rens er en effektiv løsning på det pludseligt opståede problem

Hvis du er så uheldig at være blevet udsat for graffiti hen over natten, så er der heldigvis hjælp af hente. Der findes nemlig firmaer, der har specialiseret sig til netop det formål at fjerne den graffiti, du er blevet udsat for mest effektivt men samtidig også mest skånsomt overfor miljøet.

Det gælder om at fjerne graffiti, så snart det opstår. Et enkelt graffiti tag er nemlig ikke så galt, men hvis man lader graffitien sidde, så indbyder man samtidig flere kreative mennesker til at komme og sprøjte maling på ens facader. Og så kan problemet pludselig blive stort. Flere forskellige graffiti malerier er nemlig lig med flere forskellige malingtyper og farver, hvilket gør rensning af graffiti væsentlig sværere – og derved dyrere.

Hvis man i stedet anvender en graffiti rens efterhånden som det opstår, så sender du et klart signal til hærværksmændene om, at dette ikke er en handling, du accepterer. Før eller siden vil de så finde et nyt sted at udføre deres graffiti malerier, da formålet er at graffitien bliver siddende så længe så muligt.

Har du mistanke om, at du bliver udsat for meget graffiti i fremtiden?

Der findes mange forskellige former for graffiti, men især 4 typer af graffiti er særlig kendte – nemlig tags, throw-ups, pieces og back-to-back. Hvor tags er relativ simple at rense væk, så er de andre typer væsentlig mere kompliceret, da de ofte indeholder flere farver og malingtyper. Det bliver således også dyrere for dig, når graffitien skal renses af igen. Første gang du bliver udsat for graffiti hærværk, bør du derfor gøre op med dig selv, om du tror, dette tilfælde var enkeltstående, eller om der er mere graffiti på vej?

Hvis du mistænker sidstnævnte, kan du nemlig overveje at tegne et abonnement, der sikrer din forretning mod graffiti. Et sådanne abonnement skal som regel tegnes i forbindelse med bestilling af første graffiti rens. Når du betaler månedligt for et abonnement, er du således altid garanteret en kontakt, der hurtigt kan rykke ud og fjerne ballademagernes malerier, uden du skal betale ekstra afhængigt af graffitityperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *