virksomhed

Ejer du en virksomhed?

Hvis du nikker til ovenstående kendsgerning, så er der mange ting, du i din dagligdag skal holde hoved og hale i. Det kan være svært at holde overblikket over både sine medarbejdere og alle deres interne arbejdsopgaver – er der nogen steder, hvor der kan findes en hurtigere og bedre løsning på nogen af de ting, som I måske til daglig sætter meget tid af til? Spørger du Kvist & Jensen Digitalisering, er svaret ja! Vi lever heldigvis i en så moderne tid, at mange af de services, som falder os naturligt at ansætte en medarbejder til, faktisk kan klares automatisk, digitalt – og simpelt! Den rette vejledning inden for dette område finder du hos Kvist og Jensen Digitalisering. Følg med i udviklingen og det morderne samfund. Tag del i fordelene.

Spar tid og penge i din virksomhed

Kvist & Jensen Digitalisering udbyder dig en digitaliseringskonsulent, som vil hjælpe dig til at optimere drivkraften digitalt i din virksomhed. De udbyder, blandt andre services, bogholderi. Med et digitalt bogholderi, vil du ikke alene spare mange arbejdstimer i din virksomhed, du vil få et bogholderi, hvor dataene altid er fuldt opdaterede, og du vil kunne sparre på et højere niveau end ved den gennemsnitlige bogholder. Dermed kan du altså erstatte en medarbejder og dertilhørende løn med en digital løsning for en væsentligt mindre pengesum. Derudover er menneskelige fejl ikke længere en ting, du skal tage hensyn til i dit bogholderi – nu foregår det nemlig digitalt og automatisk! Hos Kvist & Jensen Digitalisering kan du sågar vælge blot at overlade dele af bogholderiet til det digitale, eller du kan eventuelt tage det i små etaper og lave en overgang til digitaliseringen således. Spar tid og penge ved at digitalisere dele af din virksomhed.

Hos Kvist & Jensen finder du en pålidelig samarbejdspartner

Ønsker du nye øjne på din virksomhed, så er det Kvist & Jensen, du skal have fat i. Ikke alene kan de hjælpe dig med at digitalisere dele af din virksomhed, de kan faktisk også kigge på helheden og hjælpe dig med at revurdere, hvordan du i din virksomhed kan få det hele til at køre endnu glattere og smartere. Kvist & Jensen udbyder nemlig en service, hvor de kan komme forbi din virksomhed, tilbringe et par dage, mens de observerer, og så vil du herefter modtage en rapport med deres observationer, samt deres kvalificerede bud på forbedringer, tidsbesparelser og generelt kvikkere arbejdsgang.

Det var to statsautoriserede revisorer, som i 1977 stiftede Kvist & Jensen. Kurt Kvist og Svend Aage Jensen var hjernerne bag, og de værdier, som de byggede virksomheden op omkring i sin tid, følges stadig den dag i dag. Essensen af byggestene for Kvist & Jensen er pålidelighed og kvalitet, som man i den grad mærker i både deres service og produkter. Så har du en virksomhed, og kunne du tænke dig at optimere arbejdsgangene i den, så er du kommet til det rette sted. Spar tid og penge – kontakt Kvist & Jensen Digitalisering i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *