Brug solfilm på virksomhedens vinduer for en bedre arbejdsdag

Bliver dine kontorlokaler for varme i løbet af dagen, kan det betyde noget for effektiviteten hos dine medarbejdere. Et overophedet indeklima kan gøre arbejdsdagen tung at komme igennem, da for høje temperaturer ofte medfører træthed, manglende koncentration og hovedpine. Solfilm er den bedste løsning, hvis du vil beskytte dine medarbejdere mod solens stråler og samtidig spare på energien ved nedkøling af lokalerne i din virksomhed.

BBN Nordic yder rådgivning i 3M, som er den førende producent inden for solfilm til vinduer.

3M’s omfattende produktsortiment hjælper dig med at optimere og nedbringe dine energiudgifter.

BNN Nordic sælger, leverer og monterer solfilm fra 3M i hele Danmark.

Solfilmen kan anvendes på vinduer i stort set alle bygningstyper; kontorer, skoler, hospitaler og offentlige bygninger. Uanset, hvor solfilmen monteres, bidrager den til løse de problemer, der kan opstå, når solens stråler varmer bygningen op.

Det giver altid god mening for en virksomhed at optimere de årlige energiudgifter, og kan man finde en miljøvenlig løsning til at nedbringe den belastning solens stråler, specielt i sommermånederne, forårsager på virksomhedens kølesystemer, er dette klart at foretrække.

Her er solfilm en oplagt løsning

Solfilmen kan nedbringe solopvarmningen og bidrage til en balanceret temperatur i bygningerne. Og så er solfilm endda en klimabevidst løsning.

Dette gælder også, hvis virksomheden ikke har et klima/køleanlæg. Her vil det transparente solfilm reducere temperaturen og bidrage til at forbedre indeklimaet.

Solfilmen fungerer ligeledes effektivt i forebyggelsen af indbrud, da solfilmen forhindrer, at folk kan se ind på arbejdspladsen. Dette øger følelsen af privatliv og tryghed hos dine medarbejdere.
Find al den information du måtte ønske via dette link:
http://www.bbnnordic.dk/afskaermning-og-sikring/solfilm.html

Vinduesfilm til branding af din virksomhed og beskyttelse af dine vinduer

En anden type solfilm, kaldes vinduesfilm. Vinduesfilm kan bidrage til at brande din virksomhed, da du kan få logotryk på vinduesfilmen, så folk udefra ser og husker din virksomhed. Vinduesfilm fås både som klar film, og mønstret, matteret eller frosted vinduesfolie.

Uanset, hvilken type vinduesfilm du er på udkig efter, hjælper BBN Nordic med at finde den helt rigtige løsning til dig.

BBN Nordic har valgt kun at anvende vinduesfilm og folie fra 3M. 3M’s produkter har vist sig mere holdbare end andre typer vinduesfilm og monteringen er endvidere meget nemmere end vinduesfilm af ringere kvalitet. BBN Nordic rådgiver gerne i forhold til indkøb og materialevalg, og monterer ved behov.
Læs mere om vinduesfilm:
http://www.bbnnordic.dk/afskaermning-og-sikring/vinduesfilm.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *