Bo i Kbh

Bo i nærheden af det hele

Hvis du gerne vil bo i København, men samtidig leder efter stille og rolige kvarterer med god plads til familielivet, er Virum et oplagt sted at slå sig ned. Der er omkring 18 kilometer til indre by, så på den måde har du både det helt centrale overkommeligt tæt på, men samtidig på passende afstand. Det er som bekendt meget dyrt at købe i hele Københavnsområdet, og derfor kan det i første omgang være en god idé at leje – i hvert fald indtil du er sikker på, præcis hvor du har lyst til at blive hængende.

Derfor er Virum ideelt for karrieremennesket

Hvis du vægter din karriere højt, ved du sikkert, hvor vigtigt det er at være tæt på dit arbejde. Nogle gange bliver dagene på kontoret lange, og andre gange skal man bare lige møde den der time tidligere, før det hele kan gå op. Så er det også en fordel at være tæt på offentlig transport og endda fly, for vi er efterhånden mange danskere, der har arbejdspladser, som bringer os vidt omkring.

Med en Lejebolig Virum er du tæt på det hele, og du skal ikke tilbringe to timer i toget hver morgen. Du kan sågar cykle, hvis du er til den slags. København er fyldt med erhvervsliv, så selv hvis du skulle have lyst til at prøve nye udfordringer, behøver du ikke at flytte.

Det kan være svært at balancere arbejds- og familieliv, hvis du bor langt fra jobbet, så hvis du både vil pleje karrieren og forholdet til din partner og dine børn, er Virum er rigtig godt valg. Her bliver det i hvert fald ikke uoverskuelige rejsetider, som kommer til at stå i vejen for noget. På den måde er der banet klar vej for en stabil work/life-balance.

Det finder du i nærområdet

Først og fremmest har du selvfølgelig indre by relativt tit på, men du behøver ikke tage så langt for at komme godt i gang med bylivet. Kongens Lyngby ligger nemlig lige ved siden af, og her finder du mange spændende aktiviteter. Hvis du er til et område med lidt mere puls, kan det derfor være en idé at kigge på lejligheder i Lyngby.

Du finder selvfølgelig Danmarks Tekniske Universitet der, som leverer forskning i verdensklasse og mange spændende uddannelsesmuligheder. Herudover er der mange konferencer og events, så hvis du er til teknik og ingeniørskab, er DTU er godt sted at starte.

Der er et bredt udvalg af spændende spisesteder og hyggelige caféer, så uanset om du er til eksotiske retter, lækre pizzaer eller insta-venlige avocadomadder, kan du finde det i Kongens Lyngby.

Hvis du leder efter steder at gå i byen, er der masser af barer og klubber, som bare venter på at blive udforsket. Så er der selvfølgelig også rig mulighed for at shoppe i de mange butikker, så du behøver ikke tage til København C for at tilfredsstille din hang til mode og design. Der er simpelthen lidt af det hele, og så er der rigtig naturskønt, så hvis du både elsker det urbane liv og grønne skove, er det oplagt at søge i disse retninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *