kostumer

Billigt udklædningstilbehør hos Billig Billy Herning

Man ved det er ved at være fastelavnstid, når vinteren så småt er ved at gå på hæld, bagerens vinduer bugner med creme-fyldte vandbakkelser og der sælges tønder i alle legetøjsbutikker. Men man begynder også at se masser af charmerende mini-superhelte, prinsesser, cowboys og alverdens andre spændende personager overalt på gaden. De fleste børn elsker nemlig at klæde sig ud, især til fastelavn.
Men udklædning er bestemt ikke kun forbeholdt børn, og er man en voksen med hang til sjov og spas, kan man med fordel lægge vejen forbi Billig Billy Herning.

Udklædninger til enhver lejlighed

Der er masser af anledninger til at klæde sig ud, også selvom man for længst er vokset fra at tro på julemanden eller tandfeen. Voksenlivet byder på en lang række fester, mærkedage og andre begivenheder, hvor udklædning kan indgå.

Det mest klassiske eksempel er jo nok polterabend, hvor den kommende brud eller brudgom som regel iklædes et kostume der er ekstra meget til den fjollede side, og derefter udsættes for alskens prøvelser fra sine venner. Udover at være en festlig dag for deltagerne, bliver polterabend for mange faktisk også en kærkommen mulighed for at smide de sociale hæmninger for en dag. Pludselig kan man vandre rundt i byen klædt ud som enhjørning eller iført orange paryk og klovnenæse, som om det var det naturligste i verden. Billig Billy Herning har i hvert fald masser af udstyr til denne dag.

Men man kan finde udklædningstilbehør til alle slags begivenheder, hvad enten det er fødselsdage, firmafester eller julefrokoster. Tant og fjas er omdrejningspunktet, og det er bare om at gå på jagt i det store udvalg. Er man på udkig efter noget i den mere skræmmende afdeling, har Billig Billy Herning også et udvalg af kostumer og tilbehør til Halloween. Helt præcist hvor frygtindgydende man har tænkt sig at troppe op til den fejring, må man jo afgøre med sig selv. Men det er i hvert fald ikke udklædning og accessories man kommer til at gå ned på.

Udklædningstilbehør til alle aldre

Selvom der er meget for voksne hos Billig Billy Herning, så skal de kære små dog heller ikke snydes. Der er nemlig også et stort udvalg af udklædningstilbehør og artikler til spøg og skæmt, specielt til børn. Tryllestave, kongekroner, fe-vinger eller mærkelige briller er blot en del af sortimentet. Der er noget for enhver smag og til overkommelige priser. Således kan også de yngste finde udstyr til klæd-ud-festen i børnehaven eller bare til deres fantasilege hjemme i stuen. Både krumsværd til drabelige pirater eller diademer til elegante prinsesser. Selv et ægte vampyr-tandsæt kan man få fingre i, så man kan få en lille Grev eller Grevinde Dracula med hjem.

Så er man lidt usikker, fordi man er inviteret til kostumefest hos Onkel Kurt i anledning af hans 50-års fødselsdag, og ikke rigtig ved hvad man i alverden man skal stille op som – ja, så er det bare om at komme ind forbi Billig Billy Herning og få noget inspiration!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *